Назад
“КАПАЧИЊА ЗА БЕРЛИН”

Македонскиот Олимписки Комитет ја поддржа хуманитарната кампања "Капачиња за Берлин", организирана од страна на Специјална Олимпијада Македонија.  Целта на оваа кампања е преку рециклирањето на пластичните капачиња да се соберат средства за претстојните Специјални олимписки игри кои ќе се одржат во јуни во Берлин, 2023

viber_image_2023-03-02_11-57-28-501