Олимписки центар „Јане сандански“

Вашиот вистински спортски центар!

НАШИ УСЛУГИ

Истражете ги нашите услуги. Закажете термин или контактирајте нè за повеќе информации.

Спортска сала

Големата арена преставува спортски храм на нашите најуспешни ракометни и кошаркарски екипи во домашно и меѓународно натпреварување.


Повеќе
Мала Спортска сала

Оваа помошна сала ги исполнува сите технички и професионални стандарди и е наменета за рекреативно спортување.Повеќе
Фитнес центар

Фитнес центарот Cybex е најсовремено опремен во земјава. Опремен е со 10 TRX, степери, најсовремени циклони итн.Повеќе
Аеробик

Во програмите нудиме мултифункционални тренинзи со побрзо и интезивно темпо, аеробик и пилатес, total body workout и светски познатата програма Insanity.


Повеќе

Спортско медицинска лабораторија

за високи спортски перформанси на МОК

Во составот на Олимпискиот центар “Јане Сандански“, отворена е и започна со работа единствената Спортско медицинска лабораторија за високи спортски перформанси на МОК, акција која претставува нова силна поддршка за најдобрите македонски спортисти – Олимпијци и можни идни учесници на Олимписките игри. Спортско медицинската лабораторија за високи спортски перформанси содржи опрема за дијагностика и закрепнување, од основните уреди за мерење на надолжни димензии на скелети, кожни набори, биоелектрична импеданса, велосипед ергометар за дијагностика, мобилна ергоспирометрија +ЕКГ за лабораторија, уреди за анализа на одење и асиметрија на телото – мобилни уреди, уреди за сите скокови (CMJ, DJ), жироскоп за рамнотежа, уреди за тензио-миографија, мобилни уреди за изометрични и екцентрични тестирања и уште многу други апарати за мерење на основните спортски психо-физички варијабли и фактори кои имаат влијание на врвните спортски перформанси на најдобрите македонски спортисти.

Деловен простор

ценовник

Притиснете на линкот за да го преземете ценовникот на С.Ц. „Јане Сандански“

Ценовник на СЦ Јане Сандански