Paris_Olympic_500x568

ПРЕОСТАНАТО ВРЕМЕ ДО СЛЕДНИТЕ ОЛИМПИСКИ ИГРИ ПАРИЗ 2024

Олимписките игри се започнати!

Дена
Часа
Минути
Секунди

Последни НОВОСТИ

СИТЕ НОВОСТИ

Летни спортови

icons8-olympic-torch-100 (1)


Погледнете ги сите летни спортови

Повеќе

Зимски спортови

icons8-winter-100


Погледнете ги сите зимски спортови

Повеќе
МОК ТВ

Гледајте телевизија во живо...

Повеќе
Спортисти

Прочитајте повеќе за нашите спортисти

Повеќе
ОЦ "Јане Сандански"

Најголемиот спортски центар во Република Македонија
„Јане Сандански“

Повеќе

СЛЕДНИ НАСТАНИ

Paris_Olympic_500x568
Milano-Cortina-2026
LA_Olympic_500x568
Brisbane2032OlyPara
Повеќе

Партнери

image003
Olympic partner board - vertical [MConverter.eu]