Сите НОВОСТИ

ЗЛАТНА ОЛИМПИЈА 2022
|
Со огромно задоволство ја најавуваме втората едиција на ,, Златна
ФОРУМ НА СПОРТИСТИ (ДЕН 2)
|
На вториот дел од “Форумот на спортисти“, МОК разговараше со
ФОРУМ НА СПОРТИСТИ (ДЕН 1)
|
Денес во хотел Парк се одржа Форумот на спортисти, 2022