Назад
Координативен состанок во рамки на Ерасмус проектот Athletes Speakers

Минатата недела во📍Братислава, заедно со нашите партнери од Португалија 🇵🇹, Шпанија 🇪🇸, Ирска 🇮🇪, Бугарија 🇧🇬 и Словачка 🇸🇰 го одржавме координативниот состанок во рамки на Ерасмус проектот Athletes Speakers.


brat 2

Со задоволство споделуваме дека најважниот продукт што го развивме е обуката за комуникација наменет за сите спортисти 🏃‍♂и спортистки 🏃🏼‍♀ кои сакаат да ги подобрат своите комуникациски вештини и самодовербата при јавен настап. 

brat 4

МОК наскоро ќе организира промотивен настан 🗣на кој ќе се презентираат сите детали околу оваа обука и на кој начин може да се пристапи кон истата.

brat 1

Курсот ќе биде достапен онлајн и е бесплатен за користење. 


Повеќе информации околу настанот наскоро!