Назад
Честит Велигден

На сите спортисти, спортски клубови, Национални спортски федерации и асоцијации, државни и високо образовни институции, но и на сите граѓани на Република Северна Македонија, им го честитаме најголемиот христијански празник Велигден со искрени желби за многу подобри врвни спортски резултати на Европските и Светските првенства како и на следните Олимписки игри во Париз 2024.


Преку подобри спортски резултати, заедно и сплотени, да внесеме светлина, топлина, ведрина и среќа во животот на македонските граѓани и заедно да се радуваме на нашите врвни спортски успеси.


ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!ПРЕТСЕДАТЕЛ


М-Р ДАНИЕЛ ДИМЕВСКИ

FB_IMG_1681645727830