Назад
36. Европско првенство во Традиционално карате и 2. Европски куп за деца

🔴 ВО ЖИВО НА МОК ТВ

🕚 НЕДЕЛА, 11 ЧАСОТ

Следете ги во живо финалните борби од 36. Европско првенство во Традиционално карате и
2. Европски куп за деца !!!