Назад
Одлична организација на Олимпик Опен 2024
OLIMPIK 3

Вчера во Олимпискиот центар Јане Сандански се оддржа еден од најмасовните карате турнири кај нас, Олимпик Опен 2024. Како добри домаќини на настанот, водечкиот двоец на КК Олимпик, Кузмановски и Младеновски, на менаџерот на ОЦ Јане Сандански, Саше Петровски, му доделија Златна Плакета за придонес во развој и афирмација на каратето и клубот.

OLIMPIK 2
OLIMPIK 1