Назад
Меѓународен карате турнир “Олимпик опен 2024” на МОК ТВ

Денес во ОЦ „Јане Сандански“ ќе се одржи еден од најмасовните карате турнири во Македонија, ОЛИМПИК ОПЕН 2024. 🇲🇰


На турнирот ќе има над 1000 учесници со присуство и на врвни имиња на светското карате кои специјално доаѓаат во Скопје.

Турнирот ќе можете да го проследите во живо на јутјуб каналот на МОК на линковите подолу.