Назад
МОК ТВ со повеќе преноси викендов

🔴 На 6 и 7 април во Скопје ќе се одржи Купот на мултинации за млади пливачи. На Купот учество ќе земат вкупно 203 пливачи од 16 земји.

1 дел – https://www.youtube.com/watch?v=KI0mim8wkr8

2 дел – https://www.youtube.com/watch?v=dqnTdFa8zSg

3 дел – https://www.youtube.com/watch?v=itj4dLGBxfA

4 дел – https://www.youtube.com/watch?v=eOCBEllWbBA

По долго време Скопје и Македонија се домаќини на едно големо пливачко натпреварување.

Натпреварот ќе се одржи на Олимпискиот базен Центар и воедно претставува генерална проба за Европскиот олимписки фестивал – EYOF кој треба да се одржи во jули 2025 година токму во Скопје.

🔴 Во исто време, во сабота, со почеток во 11 часот, ќе вршиме пренос од финалето на општинските игри во кошарка на територија на Аеродром.