Назад
Олимписки пикник

Драги спортски и други пријатели, 


Ве покануваме на неколку часовна спортска, забавна и музичка програма на 6-ти Април - Олимписки пикник во 12:00 часот во СЦ Јане Сандански да го прославиме Светскиот ден на спортот за развој и мир. 

IMG-72e6010066a6384ecb1a5ad2175ed446-V