Назад
Јавен повик

Ги повикуваме сите сегашни и поранешни спортисти!

Дали сте нетрпеливи да ги подобрите Вашите комуникациски вештини и да го зголемите Вашето социјално влијание и можностите за вработување? 🎙️

🤝 Во соработка со почитуваната португалска компанија под водство на Карла Роша, развивме комплетна обука дизајнирана да ги адресира специфичните потреби и предизвици на спортистите:

👉 Јавен говор: Добијте самодоверба и справете се со тремата пред публиката.

👉 Техники за раскажување на приказна: Научете да раскажувате големи приказни - Вашите приказни.

👉 Стратегија за социјални медиуми: Управувајте со платформите за поголемо влијание на Вашиот глас.

👉 Невербална комуникација: Разберете го јазикот на телото за ефективна комуникација.

👉 Подготовка за интервју: Подгответе се за работни интервјуа и оставете траен впечаток.

#AthletesSpeakers 

#communicationskills

#erasmussport

#fundedbytheeuropeanunion 🇪🇺