Назад
„Годишна средба со новинари и спортски дејци“

Вчера во ресторанот Ексклузив во Скопје се одржа годишната средба на Карате ветераните на Македонија со новинари и спортски дејци. 

Во пријатна атмосфера се потсетија на минатите времиња и учества на голем број настани.

Претседателот на МОК, Даниел Димевски доби почесна титула "Карате мајстор" од Унијата на карате ветерани на Македонија.

karate 1