Назад
Честитки од Томас Бах, претседателот на ИОК

Претседателот на ИОК, г-динот Томас Бах, нашиот голем пријател, лично испрати писмо со честитка за реизборот за Претседател на МОК на Даниел Димевски. Како што наведе, очекува да ја продолжи својата плодна соработка и останува целосно на располагање да продолжи да го поддржува и помага МОК во извршувањето на мисијата и секојдневните активности во интерес на Олимпиското движење и спортистите.

Bah cestitka