Назад
Потсетување за Редовно Изборно Собрание на Олимпискиот комитет на Северна Македонија

До

Членовите на Собранието на Олимпискиот комитет на Северна Македонија

 

Предмет: Редовно Изборно Собрание на Олимпискиот комитет на Северна Македонија

 

Почитувани,


Ве потсетуваме за Редовното Изборно Собрание кое ќе се одржи на 08. февруари 2024 година (четврток), со почеток во 18:00 часот, во спортскиот центар “Јане Сандански“, Бул. АСНОМ 1, 1000 Скопје.


Во прилог Ви го доставуваме Дневниот ред.

Истото ќе го пренесуваме во живо на јутјуб каналот на МОК.

Со почит,


Канцеларија на Олимпискиот комитет на Северна Македонија

Дневен ред за Собрание 08.02.2024