Назад
Програми за кандидатура за претседател на МОК

Почитувани,

Согласно запазениот рок (26.01.2024 до 16 часот) за испраќање Предлог Програма за кандидатура за претседател на МОК, беше доставена една Предлог Програма.


Истата е поднесена од м-р Даниел Димевски која може да ја погледнете и симнете на следниве линкови.

Кандидатура - Даниел Димевски
Програма - Даниел Димевски