Назад
Потсетување: Редовно Изборно Собрание на Олимпискиот комитет на Северна Македонија – 08 февруари 2024 година

Ве потсетуваме дека рокот за поднесување Предлог Програмата за кандидатура за Претседател на ОКСМ е 26.01.2024 (петок) до 16:00 часот на меил адреса: glogovac@mok.org.mk.