Назад
Спринт на 7,5 км (Гангвон 2024)

На денешната трка спринт на 7,5 км Благојче Најденоски од 97 спортисти на старт, заврши на 83 место.

Во женски спринт на 6 км Андријана Кајевска од 98 спортисти заврши на 97 место.

Им посакуваме успех во понатамошните натпреварувања.