Назад
Редовно Изборно Собрание на Олимпискиот комитет на Северна Македонија

До

Членовите на Собранието на Олимпискиот комитет на Северна Македонија

 

Предмет: Редовно Изборно Собрание на Олимпискиот комитет на Северна Македонија

 

Почитувани,


Заклучно со денес, пристигнаа 5 (пет) барања за Вонредно Собрание и врз основа на тоа Претседателот свикува Редовно Изборно Собрание кое ќе се одржи на 08 февруари 2024 година (четврток), со почеток во 18:00 часот, во спортскиот центар “Јане Сандански“, Бул.АСНОМ 1, 1000 Скопје.


Во прилог, како работен материјал за Собранието, Ви ги доставуваме Записникот од последното редовно Собрание, Дневниот ред и Критериуми за избор на Претседател.

Со почит,


Канцеларија на Олимпискиот комитет на Северна Македонија

Записник од 32. седница на Собрание
Дневен ред за Собрание 08.02.2024
Критериуми за избор на Претседател