Назад
Оддржан координативен состанок на партнерството за проектот Атлетс Спикерс во Каскаи, Португалија

Оддржан координативен состанок на партнерството за проектот Атлетс Спикерс во Каскаи, Португалија. Тема на дискусија беше едукативната програма која се развива од страна на Португалска агенција за комуникација и набрзо ќе биде достапна за сите спортисти и спортски работници.


Следете не за повеќе информации.

Slika portugal