Назад
Среќни новогодишни и Божиќни празници

Македонскиот Олимписки комитет Ви ги честита новогодишните и Божиќните празници и воедно Ве известуваме дека прв следен работен ден на канцеларијата е 9. јануари 2024 година.

IMG-20231229-WA0000