Назад
Самит на спортски новинари на Југоисточна Европа

На YouTube каналот на МОК, денес во живо ќе го пренесуваме Самитот на спортски новинари на Југоисточна Европа.

На настанот ќе бидат присутни спортските новинари од регионот, спортски работници и луѓе од политичкиот живот кои ќе земат учество на дебатата.

Стартот е закажан за 16 часот.