Назад
Сенсеи Коичиро Окума во МОК

Jапонскиот инструктор Сенсеи Коичиро Окума 7 дан, кој доаѓа од Токио од седиштето на Јапонската Карате Асоцијација, денеска одржа тренинг во Олимпискиот центар "Јане Сандански" каде беше примен и од претседателот на МОК, Даниел Димевски.