Назад
Свечено отварање на Медитеранските игри на плажа во Хераклион 2023

Баскет 3х3 предводена од шефот на мисија Сара Глоговац ќе ја претставува Македонија.

Им посакуваме успех на нашите спортисти.

#teammkd 🇲🇰