Назад
Национален олимписки план за родова еднаквост

#GAMESPROJECT го објавија Национален акционен план на МОК, фокусирајќи се на поставување приспособени решенија за подобрување на родовата еднаквост во управувањето со MOK.

Прочитајте повеќе за тоа овде 

https://t.ly/lFO-x