Назад
Брајан Авиа го заврши настапот на ЕМОФ

Брајан Авиа го имаше својот настап на ЕМОФ со скок во височина од 190см каде го освои 12 место од 14 натпреварувачи.

Во скок во далечина прескокна 6.41м кој е за 22см послабо од неговиот личен резултат.

Брајан ги продолжува своите тренинзи со неговиот тренер Ѓорги Вучков и му посакуваме успеси на следните натпреварувања.

IMG-20230729-WA0015