Назад
Започнуваат настапите на нашите спортисти на ЕМОФ 2023

Нашите спортисти на ЕЈОФ Марибор веќе утре ќе го имаат својот прв настап.

Стефан Тодоров - пливање
25.07.2023 - 09:30 часот (100 метри слободно) квалификации
27.07.2023 - 09:30 часот (50 метри слободно) квалификации

Брајан Авија во дисциплината скок во далечина
25.07.2023 - 09:50 часот

Никола Магдески - џудо -66 кг
26.07.2023 - 10:00 часот (татами 2)
Противник ќе му биде Јурак Одкладај од Словачка

Им посакуваме среќа во своите настапи.

#eyof2023mkd
#EYOFMaribor2023
#readytoshine
#eyof2023
#InspiringSportInEurope
#eyofmkd