Назад
Европски Олимписки младински фестивал “Марибор 2023”

💫Македонската делегација пристигна во Марибор, Словенија каде се одржува Европскиот Олимписки младински фестивал. Имаме претставници во џудо, пливање, атлетика и гимнастика. Свеченото отварање ќе се одржи денес во 20.00 часот. Линк во прилог 👇🏻


https://eoctv.org/live/


Им посакуваме успех на нашите спортисти.


🇲🇰🇲🇰🇲🇰

IMG-20230723-WA0041