Назад
Последен натпреварувачки ден во Краков

Денес на програмата на Европските игри во Краков 2023 настапува нашиот последен натпреварувач, кајакарот Анѓел Петрушев во кајак крос. Неговиот старт е закажан после 15 часот. 


Со тоа нашите спортисти го завршуваат настапот на Европските игри 2023 во Краков.