Назад
Мечувалците го завршија својот настап на ЕИ Краков 2023
001

На Европските игри Краков 2023, нашите мечувалци во екипна категорија загубија во првото коло од деветто рангираната селекција на Холандија.


https://www.facebook.com/IgrzyskaEuropejskie2023

#oneteamonevissiononegoal

#TeamMKD 🇲🇰 🇲🇰 🇲🇰

#weareunity

#krakow2023

#EuropeanGames2023 

#EG2023

🇲🇰🇲🇰🇲🇰

002
003