Назад
Нов натпреварувачки ден во Краков

Денес, 29.06.2023, на Европските игри во Краков ќе имаме два натпреварувачи.TeqbALL 2


Првиот во текбол каде што ќе земе учество Димитар Пејчиновски. Премиерниот натпревар ќе го одигра во 10 часот, а противник ќе му биде Кестутис Балчиунас од Литванија. Во 11:45 игра против домаќинот Адриан Душчак. На Димитар му посакуваме успех во неговиот настап.

Kajak 4На патеката во Колна ќе се појави и Ангел Петрушев во дисциплината кајак слалом. Неговит старт е во 10:03 часот. На Ангел му посакуваме успех во неговиот настап.


Kajak 2


#oneteamonevissiononegoal

#TeamMKD 🇲🇰 🇲🇰 🇲🇰

#weareunity

#krakow2023

#EuropeanGames2023

#EG2023

🇲🇰🇲🇰