Назад
Средба во Краков со амбасадорот Псалтиров

Нашата спортска делегација на средба и дружење со амбасадорот, д-р Илија Псалтиров, економски советник на нашата држава задолжен за Полска, Чешка, Словачка и Унгарија.

IMG-20230627-WA0017