Назад
Пораз на Ана Марија Георгиевска

Во првото коло во категоријата до 73 кг , нашата таеквомфистка, Ана Марија Георгиевска ја загуби борбата од Н. Клепач од Хрватска со 2:0. Во текот на целата борба достоинствено се носеше со противникот но неколку последователни удари го променија текот и противникот заслужено дојде до победата.

Screenshot_20230626_113423_Facebook