Назад
Победа на Дејан Георгиевски во првото коло против Матиа Молин од Италија

Победа на нашиот најдобар таеквондист, Дејан Георгиевски со 2:0. Доминантно низ целата борба Дејан покажа зошто е сребрен од последната Олимпијада.


Следниот меч му е во 15:20 против украинецот Андри Харбар.

20230626_115916
20230626_120649