Назад
Дејан Георгиевски ќе се бори за златото

Финале за МАКЕДОНИЈА


Дејан е на чекор до златото. Совладан е незгодниот противник од Шпанија, Мартинез. Во финалето во 19:45 часот се среќава со Луис Канингам од Велика Британија.


Браво Дејан!!!