Назад
Победа на Мила Рељиќ во првото коло на Европските игри во Краков

Победа на Мила Рељиќ во првото коло против норвежанката Гјелсвик со 2:0.


Во следното коло се среќава со Петра Столбова од Чешка. Борбата е закажана за 14:40 минути