Назад
Честитка по повод Олимпискиот ден, 23 јуни

Претседателот на Македонскиот Олимписки комитет, Даниел Димевски и добитникот на медалот за заслуги, спортскиот директор Владимир Богоевски, на сите спортисти, спортски работници и членови на Олимпиското движење им го честитаат Олимпискиот ден, 23 јуни. Македонската делегација е во Краков каде се во тек Европските игри "Краков 2023".

20230623_145334