Назад
Емил Павлов го започнува својот поход кон медал на ЕИ 2023

Емил Павлов ќе се сретне со Милош Сабиецки од Полска во воведниот меч на карате турнирот на Европските игри во Краков, Полска, 


Борбата на програмата е денес со почеток во 12:30 часот.


Група А:


Емил Павлов – Милош Сабиецки (Полска) 12:30

Емил Павлов – Бурак Ујгур (Турција) 13:10

Емил Павлов – Стеафн Команеску (Романија) 13:35Emil-Pavlov