Назад
Средба со селекторот на карате репрезентацијата на Македонија

Во просториите на МОК се одржа средба со селекторот на карате репрезентацијата на Македонија, Александар Кузмановски и тренерот Кристијан Младеновски од карате клубот "Олимпик". На претседателот Димевски му доделија златна плакета за придонес во организацијата на меѓународниот карате турнир Олимпик Опен 2023 во знак на благодарност за подршката на федерациите и спортистите за афирмација и развој на спортот.

karate daniel