Назад
Бошко и Милко Ѓуровски во МОК

Денес во просториите на МОК беа легендите на македонскиот и југословенскиот фудбал, браќата Бошко и Милко Ѓуровски. За време на кратката дружба се разменија пријатни сеќавања од минатото, но и сегашноста во мак фудбалот.