Назад
Два месеци до почетокот на Европските игри 2023 во Краков, Полска

Денес одбројуваме два месеци до почетокот на Европските игри кои ќе се одржуваат во Краков, Полска. Нашите спортисти напорно тренираат и се подготвуваат за претстојните игри.

@eoc_social  @europeangames2023

#WeAreUnity #EuropeanGames #eg2023 #KrakówMałopolska2023