Назад
СКОПЈЕ ОПЕН РАМУС 2023 (ДЕН 2 – ВИДЕО)

SKOPJE OPEN 2023 G1 INTERNATIONAL TAEKWONDO TOURNAMENT

9ти Април, ОЦ Јане Сандански. Старт 09:00 часот.

Денес продолжуваат атрактивните борби на најдобрите таеквондисти.

Видео линкови од вториот натпреварувачки ден во продолжение.