Назад
ОТВОРЕНО ПИСМО ДО ВЛАДАТА

Превземете го официјалниот документ кој претседателот на МОК, м-р Даниел Димевски го упати до Владата по повод случувањата во Агенцијата за млади и спорт.

Download