Назад
ТЕКБОЛ ТУРНИРОТ ВО СКОПЈЕ ПРОГЛАСЕН ЗА ОТВОРЕН

Официјално е прогласен за отворен текбол турнирот во Скопје. На истиот присуствуваа градоначалникот на општина Аеродром, Тимчо Муцунски, генералниот секретар на МОК, Сашо Поповски, претседателот на Текбол федерацијата на Македонија, Марио Ѓоргиев и официјални претставници на светската текбол федерација.