Назад
ПРВА ПОБЕДА НА ДИМИТАР ПЕЈЧИНОВСКИ НА ТЕКБОЛ ТУРНИРОТ ВО СКОПЈЕ

Нашиот Димитар Пејчиновски ја оствари првата победа на Текбол турнирот во Скопје совладувајќи го претставникот од Црна Гора со 2:0