Назад
ЕВРОПСКИ ТЕКБОЛ ТУРНИР ВО СКОПЈЕ

Од 26-29 јануари во Скопје се одржуваат квалификации во Текбол за Европските игри 2023 година. Фондот за награда изнесува 30.000 американски долари. Настанот може да го проследите на нашиот веб сајт.