Назад
ДИМЕВСКИ ДОДЕЛИ МЕДАЛИ НА ЕВРОПСКИТЕ МЛАДИНСКИ ОЛИМПИСКИ ИГРИ

Претседателот на МОК, м-р Даниел Димевски за време на Европските младински олимписки игри во Трст, Италија, додели медали на освојувачите во скијање, поточно дисциплината турно скијање.