Назад
ИЗБОР ЗА НАЈДОБАР КАЈАКАР

Во четвртокот во Скопје се одржа избор за најдобар кајакар за 2022 година во организација на Кајакарската Федерација на Македонија, каде наградите ги додели претседателот на Македонскиот Олимписки комитет М-р. Даниел Димевски.

Со голема чест и задоволство Претседателот на МОК прими Благодарница за исклучителен придонес во спроведување и реализација на активностите, и промоција на кајакарскиот спорт во Македонија врачена од страна на Претседателот на Кајакарска федерација, Г-дин. Дрилон Леши.

ИЗБОР ЗА НАЈДОБАР КАЈАКАР 2