Назад
БЛАГОДАРНИЦА ОД ВИЗЕР СКОПСКИ МАРАТОН

Македонскиот Олимписки комитет доби Благодарница за поддршка и развој на Виз Ер Скопски маратон, кој што со години важи за број еден трка во нашата земја. Помагањето на спортските настани и понатаму останува примарна цел на МОК.