Назад
ПОДГОТОВКИ ЗА ЗЛАТНА ОЛИМПИЈА

Подготовките за втората едиција на ,,Златна Олимпија" 2022 одамна започнаа. Новинарското жири одржа средба со спортскиот директор Владо Богоевски со цел размена на информации околу номинациите и селекцијата на победничките.

Наскоро со повеќе информации околу настанот ✨✨

#ЗлатнаОлимпија2022

#РодоваЕднаквост

#еднаквиможности

zlatna olimpija